Over de auteurs

De auteurs van ‘Digital employee experience’ zijn Tabhita Minten en Christiaan Lustig.

Tabhita Minten

Tabhita is organisatieadviseur, met focus op digitale en sociale innovatie. Ze brengt mensen in verbinding en beweging door haar heldere visie op digitaal werken en pragmatische manier van werken.

Tabhita combineert ruim twintig jaar ervaring als organisatie- en communicatieadviseur met kennis van HR, informatiemanagement en IT, en verbindt zo verschillende bloedgroepen in organisaties met elkaar.

Sinds 2013 werkt Tabhita vanuit haar eigen bureau PeperMint. Als strategisch adviseur, methodiekexpert, procesregisseur, facilitator en scrum coach werkt ze aan diverse opdrachten op het gebied van student, employee en customer experience en smart services. Bovendien was ze projectmanager en product owner voor een groot aantal intranetprojecten.

Eerder werkte Tabhita als webmanager voor de Provincie Utrecht, als (online) consultant en copywriter bij diverse bureaus en als wijkmanager bij de gemeente Deventer.

E-mail Telefoon LinkedIn Twitter


Christiaan Lustig

Christiaan is digitaal strateeg. Hij helpt organisaties om hun interne digitale communicatie, dienstverlening en samenwerking doorlopend te verbeteren.

Christiaan brengt zijn ruime ervaring in (online) communicatie samen met zijn kennis van digitale tools en platforms, en van digitaal (samen)werken.

Sinds 2021 adviseert Christiaan opdrachtgevers als zelfstandig consultant over digital employee experience, digitale werkomgevingen, intranet en hybride werken. Daarnaast is hij mede-initiatiefnemer van de ThuiswerkScan.

Christiaan was oprichter van adviesbureau Brayton House dat hij eind 2020 verkocht aan TrueLime. In 2021 was hij bij TrueLime verbonden als adviseur. Eerder werkte hij bij onder meer Entopic en Sabel Communicatie.

E-mail Telefoon LinkedIn Twitter


Onder de naam Hybride Modus trainen en coachen Tabhita en Christiaan professionals en organisaties op het gebied van hybride en digitaal (samen)werken.

%d bloggers liken dit: