Aanbevelingen

Foto van James Robertson
James Robertson

‘Digital employee experience is een belangrijk concept, maar ook een nieuw concept. Daarom hebben we pioniers nodig om het landschap in kaart te brengen om zo bredere betrokkenheid van organisaties over de hele wereld mogelijk te maken. Met dit boek bieden Tabhita Minten en Christiaan Lustig een gestructureerde benadering die nodig is om de fundamenten van DEX uiteen te zetten.’
James Robertson, managing director Step Two, grondlegger wereldwijde DEX-beweging


Elena Bogdanova

“Ik vind het geweldig hoe Christiaan en Tabhita hun boek hebben gestructureerd. Ik heb genoten van hun denkwijze, en het boek is interessant voor zowel beginners als experts. Eerst las ik alleen bepaalde onderwerpen in het boek, maar ik zou iedereen aanraden om bij het begin te beginnen om de gedachtengang van de auteurs te volgen. Ik bewonder hoe de auteurs hun ideeën verbinden met die van andere experts, maar daar ook hun eigen mening over hebben. Dat is echt waardevol.”
Elena Bogdanova, oprichter en CEO van Rivelty.Intranet


Heleen Mes

“Door het structureel meer werken-op-afstand wordt digital employee experience nog belangrijker. Dit boek biedt waardevolle inzichten om hiermee vanuit alle perspectieven — medewerker, organisatie, technologie en fysieke werkomgeving — aan de slag te gaan.”
Heleen Mes, founder HXWork en Netwerk Employee Experience


Foto van Marco Derksen
Marco Derksen

“Met digital employee experience zetten Tabhita Minten en Christiaan Lustig een goede volgende stap in het denkmodel van James Robertson om te komen tot een menselijker digitale werkomgeving. Misschien wel één van de belangrijkste aandachtsgebieden voor organisaties in het post-coronatijdperk. Het is dan ook opmerkelijk dat er nog zo weinig praktijkvoorbeelden zijn. Goede reden voor iedereen die zich bezighoudt met mens- en organisatieontwikkeling om zich te verdiepen in DEX.”
—  Marco Derksen, digitaal strateeg, ondernemer en docent


Foto van Menno Lanting
Menno Lanting

“Dit boek slaat een brug tussen digitale transformatie en employee experience. Tabhita Minten en Christiaan Lustig zetten uiteen hoe je medewerkers voorop stelt om zo een menselijker digitale werkomgeving te creëren.”
— Menno Lanting, spreker, bestsellerauteur en innovator

Koop het boek

Of bij een van deze online winkels:

Buy the English version of the book:

%d bloggers liken dit: